Blog

Λήψη νομικών μέτρων για τις αποκοπές

Αγαπητά μας μέλη,

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε με το νομικό μας σύμβουλο την περασμένη Τετάρτη 26 Ιουνίου, σας προωθούμε συνημμένα την «Επιστολή/Εξουσιοδότηση Λήψης Νομικών Μέτρων», στην οποία καταγράφονται όλες οι επιλογές και λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφυγές.

Με βάση το αρχικό ενδιαφέρον που εκφράστηκε και με την προϋπόθεση ότι θα συγκεντρωθεί ελάχιστος αριθμός 100 προσφευγόντων για την λήψη νομικών μέτρων, ο νομικός μας σύμβουλος έχει διαμορφώσει τις τελικές του χρεώσεις, οι οποίες είναι πολύ πιο κάτω από τις αρχικές και έχουν καταστεί συμφέρουσες οικονομικά, ως εξής:

  Ολική χρέωση για όλη τη διαδικασία (περιλαμβανομένων πραγματικών εξόδων) Επιπλέον αμοιβή μόνο σε περίπτωση επιτυχίας της/των προσφυγής/ων
Άσκηση μιας εκ των δύο επιλογών νομικών μέτρων €110 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) €300 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Άσκηση και των δύο επιλογών νομικών μέτρων €150 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) €450 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

 

Σημειώνουμε ότι εφόσον δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 100 προσφευγόντων, θα υπάρξει αύξηση €30 και €40 αντίστοιχα στις χρεώσεις που αναφέρονται πιο πάνω.

Η επιπλέον αμοιβή σε περίπτωση επιτυχίας της/των προσφυγής/ων είναι προς το νομικό. Αυτή θα επιδικαστεί από το δικαστήριο με όφελος στον κάθε ένα προσφεύγοντα (δηλαδή στον κάθε ένα από εμάς), όπως εκτιμάται, ενός ποσού της τάξεως των €600.

Σε περίπτωση αποτυχίας δεν θα καταβάλουμε έξοδα προς το νομικό αλλά προς το κράτος, με το εκτιμώμενο ποσό να είναι €300 ανά άτομο.

Καλείται ο κάθε ένας από εμάς να αποφασίσει οριστικά πλέον την οδό που θα ακολουθήσει.

Παρακαλούμε όπως το αργότερο μέχρι τις 26 Ιουλίου, συμπληρώσετε και παραδώσετε τη συνημμένη «Επιστολή/Εξουσιοδότηση Λήψης Νομικών Μέτρων» στο γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Επίσης, μέσα σε κλειστό φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα αναγράφεται το όνομα σας, προσκομίσετε τα εξής:

  1. Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας (και οι δύο όψεις)
  2. Απόκομμα Μισθοδοσίας του μηνός Απριλίου & Μαΐου 2019
  3. Σύντομο σημείωμα με την ως σήμερα πορεία (Ημερομηνία Πρόσληψης/Θέσεις/Προαγωγές)

Η πληρωμή του ανάλογου ποσού μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 31 Ιουλίου. Η ΕΔΙΠΠΑΚ θα εισπράξει τα χρήματα εκ μέρους του δικηγορικού γραφείου. Όταν τα παραδώσει θα εκδοθούν ονομαστικές αποδείξεις από το δικηγορικό γραφείο τις οποίες και θα σας δώσουμε.

Κατά την πληρωμή θα χρειαστεί να συμπληρώσετε στο διοριστήριο έγγραφο (κυανό χαρτί που μας έχει προμηθεύσει ο νομικός) το ονοματεπώνυμο σας και να υπογράψετε.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

ΕΔΙΠΠΑΚ Εξουσιοδότηση Α1

You might be interested in …