ΕΔΙΠΠΑΚ

From the blog

Κλήρωση Διαμερισμάτων 12/2018

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Δεκέμβριο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Μουσένα Άννα
 2. Τουλούπη Αντρούλλα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Νοέμβριο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Read More »

Ανάδειξη Εκπροσώπου ΔΠ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τη συνάδελφο Σπυρούλλα Σοφοκλέους, για την ανάδειξη της χωρίς ανθυποψήφιο στη θέση του Εκπροσώπου του Διοικητικού Προσωπικού στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Της ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι πως με την ικανότητα, την αντικειμενικότητα και τον επαγγελματισμό της θα έχει μία άκρως παραγωγική θητεία φέρνοντας εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο το οποίο καλείται να επιτελέσει.

Η ΕΔΙΠΠΑΚ θα συνεχίσει τον αγώνα για προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων  των μελών της. Ευελπιστούμε όπως αυτή η προσπάθεια ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο με την εκλογή της αγαπητής μας συναδέλφου Σπυρούλλας Σοφοκλέους.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον απερχόμενο Εκπρόσωπο Διοικητικού Προσωπικού, κ. Χρίστο Χαραλάμπους, τόσο για την πολύ σημαντική του συνεισφορά στα θέματα που αφορούν στο Διοικητικό Προσωπικό όσο και για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

 

Read More »

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη

Η ΕΔΙΠΠΑΚ προσκαλεί τα μέλη της στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη Λευκωσίας, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Η κανονική τιμή του εισιτηρίου για χρήση των παιχνιδιών είναι €12,00 ανεξαρτήτως ηλικίας. Για τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ το κόστος αγοράς ανέρχεται σε €5,00 μόνο, αφού το υπόλοιπο του ποσού είναι επιχορηγημένο.

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη για όλους. Για όσους θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μεμονωμένα παιχνίδια θα υπάρχει η δυνατότητα με την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού ανά παιχνίδι στα ταμεία της Παραμυθούπολης.

Το κάθε μέλος δικαιούται μέχρι 4 εισιτήρια τα οποία μπορεί να εξασφαλίσει:

Συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την επισυναπτόμενη αίτηση στο edippak-secretary@ucy.ac.cy  από σήμερα, 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου και πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό στη γραμματεία της ΕΔΙΠΠΑΚ από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου.

Με την αίτησή σας τοποθετήστε σε λίστα προτεραιότητας, και με την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού θα σας δοθούν εισιτήρια σφραγισμένα από την ΕΔΙΠΠΑΚ. Τα εισιτήρια πρέπει να παρουσιαστούν στην Ανατολική Είσοδο της Παραμυθούπολης (η οποία βλέπει προς την Εκκλησία της Παναγίας του Τράχωνα – επισυνάπτεται σχετικό σχεδιάγραμμα), για να παραλάβετε το ειδικό βραχιολάκι των παιχνιδιών, από μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της ΕΔΙΠΠΑΚ. Σημειώνεται ότι χωρίς το εισιτήριο, δεν θα μπορεί κάποιος να παραλάβει το βραχιολάκι. Εισιτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται στην είσοδο της Παραμυθούπολης.

Με το ειδικό βραχιολάκι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεριόριστες φορές 10 παιχνίδια, καθώς και να επωφεληθείτε σημαντικές εκπτώσεις σε άλλα παιχνίδια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Για τη χρήση οποιουδήποτε άλλου παιχνιδιού που δεν αναγράφεται στο επισυναπτόμενο έγγραφο, θα πρέπει να πληρώνετε στα ταμεία του πάρκου στις κανονικές τιμές.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Δήλωση συμμετοχής στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη 2018

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2018-2019

Σχεδιάγραμμα Παραμυθούπολης

Read More »

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Η ΕΔΙΠΠΑΚ προσκαλεί τα μέλη της να παρακολουθήσουν την ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση:

«Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

στο Σατιρικό Θέατρο

την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:30

 

Η επιχορηγημένη τιμή εισιτηρίου €5 ανά άτομο ισχύει για μέλος και συνοδό. Το κάθε μέλος αν το επιθυμεί μπορεί να αγοράσει επιπλέον μέχρι 2 εισιτήρια, στη μειωμένη τιμή των €10, τα οποία μπορεί να διαθέσει σε οικείους του.

Για δήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε και αποστείλετε το συνημμένο έντυπο συμμετοχής στο edippak-secretary@ucy.ac.cy, από την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και την Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:00.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από το γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ, Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» (αρ. γραφείου Β102, τηλ. 4440), μεταξύ των ωρών 9:00-13:30 καθημερινά, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου. Η επιλογή των θέσεων θα γίνεται από το μέλος με την παραλαβή των εισιτηρίων.

Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο link:

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_θέατρο

Read More »

Επικείμενες Εκδηλώσεις

Αγαπητά μας μέλη,

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και για λόγους έγκαιρου προγραμματισμού, η Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων σας ενημερώνει για τις επικείμενες εκδηλώσεις της ΕΔΙΠΠΑΚ, οι οποίες έχουν ως ακολούθως:

 1. Θεατρική Παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

 1. Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

 1. Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα ΕΔΙΠΠΑΚ στο Κτήμα Κουσιουμή, Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

 1. Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

 1. Διήμερο στο ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort and Spa στην Αγία Νάπα, 23 Φεβρουαρίου μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερες λεπτομέρειες και πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος συμμετοχής σε κάθε εκδήλωση θα σας αποσταλούν τις επόμενες μέρες.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 11/2018

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Νοέμβριο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Μενελάου Χρυσοστόμου Μελίνα
 2. Δανιηλάκη Ιωάννα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως τον Οκτώβριο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοου­μένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητά μας μέλη,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγγραφή του Σωματείου Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ (ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ).

Υπενθυμίζουμε ότι  σκοπός της ίδρυσης του Σωματείου είναι η μεταφορά σε αυτό όλων των περιουσιακών στοιχείων της ΕΔΙΠΠΑΚ, συμπεριλαμβανομένων και των διαμερισμάτων, σε περίπτωση διαλύσεως της Συντεχνίας. Τονίζουμε ότι το εν λόγω Σωματείο θα ενεργοποιηθεί μόνο στην απομακρυσμένη περίπτωση διαλύσεως της ΕΔΙΠΠΑΚ. Αφορμή για ίδρυση του Σωματείου ήταν συγκεκριμένο άρθρο σε προηγούμενη έκδοση του καταστατικού της ΕΔΙΠΠΑΚ, το οποίο προνοούσε τη μεταβίβαση όλων των περιουσιακών στοιχείων στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου, σε περίπτωση διάλυσης της Συντεχνίας. Όπως θα θυμάστε σε παλαιότερη καταστατική Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε η τροποποίηση του εν λόγω άρθρου καθώς όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΔΙΠΠΑΚ, προέρχονται από τις διαχρονικές συνεισφορές των μελών της, και δεν θα ήταν δίκαιο να δοθούν σε Σωματεία που δεν σχετίζονται με τη Συντεχνία.

Η διαδικασία εγγραφής του Σωματείου ήταν δύσκολη και χρονοβόρα. Επιτεύχθηκε μετά από αλλεπάλληλες και συντονισμένες ενέργειες του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με τον Σύμβουλο της Συντεχνίας μας, κ. Παναγιώτη Παναγίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Μέλη του Σωματείου είναι αυτόματα όλα τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ, ακόμη και μέλη τα οποία έχουν συνταξιοδοτηθεί. Σημειώνεται όμως, ότι σε περίπτωση αποχώρησης μέλους από την ΕΔΙΠΠΑΚ, ταυτόχρονα το μέλος αυτό διαγράφεται και από το Σωματείο Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα απαρτίζεται από τέσσερα (4) μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΙΠΠΑΚ και τρία (3) μέλη που θα εκλέγονται στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Η θητεία του ΔΣ του Σωματείου θα είναι διετής. Στο παρόν στάδιο, ο ρόλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ θα περιορίζεται στον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων, στην τήρηση των υποχρεώσεων του ως προς το Νόμο 104(Ι)/2017 και στον έλεγχο του αριθμού των μελών του.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα κληθείτε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ για πιο λεπτομερή ενημέρωση και για εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Η ίδρυση του Σωματείου είναι άλλη μια απόδειξη της αθόρυβης, πλην όμως καθημερινής προσπάθειας που γίνεται από το ΔΣ της ΕΔΙΠΠΑΚ, με απώτερο σκοπό την επίλυση των πολλών και σοβαρών εργασιακών θεμάτων που μας απασχολούν και όχι μόνο, καθώς και στη γενικότερη ευημερία του ΔΠ.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

 

Read More »

Βραδινή Έξοδος

Αγαπητά μας μέλη,

Η ΕΔΙΠΠΑΚ προσκαλεί τα μέλη της και τους συνοδούς τους σε βραδινή έξοδο στο «Ταβερνάκι το Καπηλειό» στο Στρόβολο, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 για φαγητό και μουσική.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €13 ανά άτομο. Η τιμή περιλαμβάνει μεζέδες και  απεριόριστο Κυπριακό ποτό.

Για σκοπούς οργάνωσης και προετοιμασίας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής, στο edippak-secretary@ucy.ac.cy από σήμερα Δευτέρα 08/10/2018 μέχρι και την Παρασκευή 26/10/2018.

Η πληρωμή θα γίνεται στο γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ (αρ. γραφείου Β102, Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης) από 15/10/2018 μέχρι και 30/10/2018

Με την πληρωμή, θα σας δοθούν εισιτήρια τα οποία θα πρέπει να παρουσιάσετε κατά την είσοδό σας στο χώρο.

Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι την  Τρίτη 30/10/2018

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_Ταβερνάκι Καπηλειό

 

 

 

Χάρτης

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων-10/18

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Οκτώβριο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Χάνσον Λώρα
 2. Ζαχαρία Λευτέρης

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Σεπτέμβριο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοου­μένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Πρυτανικές Εκλογές 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Με μεγάλη ανακούφιση πληροφορηθήκαμε την τελική απόφαση της Συγκλήτου με την οποία δίνεται το δικαίωμα στο Διοικητικό Προσωπικό να ψηφίσει απευθείας στις Πρυτανικές Εκλογές της 3ης Οκτωβρίου.

Είναι για εμάς μια μικρή δικαίωση των εντατικών προσπαθειών που καταβάλαμε τους τελευταίους μήνες, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το τέλος του αγώνα μας σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πάγια μας θέση είναι όπως δικαίωμα ψήφου στις Πρυτανικές Εκλογές έχει όλο το ΔΠ είτε κατέχει μόνιμη οργανική θέση είτε θέση με σύμβαση, καθώς και η αύξηση του ποσοστού συμμετοχής  με απευθείας ψήφο και όχι μέσω εκλεκτόρων. Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Πρυτανείας θα κινηθούμε άμεσα σε όλα τα επίπεδα για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Το ΔΣ της  ΕΔΙΠΠΑΚ με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που το διακατέχει, επεδίωξε και είχε συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους. Σκοπός των συναντήσεων δεν ήταν μόνο για να ακούσουμε τις θέσεις των υποψηφίων, αλλά και για να τους μεταφέρουμε τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ΔΠ. Διαφάνηκε ότι πολλά από αυτά δεν ήταν εις γνώση των υποψηφίων. Θεωρούμε ότι οι συναντήσεις αυτές βοήθησαν τα μέγιστα στο να κατανοήσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα που απασχολούν το ΔΠ, ώστε την επαύριον των εκλογών ανεξαρτήτως αποτελέσματος να είμαστε όλοι έτοιμοι να εργασθούμε άμεσα για την επίλυση τους.

Όλοι οι υποψήφιοι επέδειξαν αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητα ανάληψης των δύσκολων καθηκόντων που θα επωμισθούν σε περίπτωση εκλογής τους.

Καλούμε όλα τα μέλη μας που έχουν δικαίωμα ψήφου, όπως αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου συμμετάσχουν στις εκλογές ψηφίζοντας τους υποψηφίους της επιλογής τους.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

 

Read More »