ΕΔΙΠΠΑΚ

From the blog

Βραδινή Έξοδος

Αγαπητά μας μέλη,

Η ΕΔΙΠΠΑΚ προσκαλεί τα μέλη της και τους συνοδούς τους σε βραδινή έξοδο στο «Ταβερνάκι το Καπηλειό» στο Στρόβολο, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 για φαγητό και μουσική.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €13 ανά άτομο. Η τιμή περιλαμβάνει μεζέδες και  απεριόριστο Κυπριακό ποτό.

Για σκοπούς οργάνωσης και προετοιμασίας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής, στο edippak-secretary@ucy.ac.cy από σήμερα Δευτέρα 08/10/2018 μέχρι και την Παρασκευή 26/10/2018.

Η πληρωμή θα γίνεται στο γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ (αρ. γραφείου Β102, Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης) από 15/10/2018 μέχρι και 30/10/2018

Με την πληρωμή, θα σας δοθούν εισιτήρια τα οποία θα πρέπει να παρουσιάσετε κατά την είσοδό σας στο χώρο.

Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι την  Τρίτη 30/10/2018

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_Ταβερνάκι Καπηλειό

 

 

 

Χάρτης

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων-10/18

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Οκτώβριο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Χάνσον Λώρα
 2. Ζαχαρία Λευτέρης

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Σεπτέμβριο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοου­μένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Πρυτανικές Εκλογές 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Με μεγάλη ανακούφιση πληροφορηθήκαμε την τελική απόφαση της Συγκλήτου με την οποία δίνεται το δικαίωμα στο Διοικητικό Προσωπικό να ψηφίσει απευθείας στις Πρυτανικές Εκλογές της 3ης Οκτωβρίου.

Είναι για εμάς μια μικρή δικαίωση των εντατικών προσπαθειών που καταβάλαμε τους τελευταίους μήνες, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το τέλος του αγώνα μας σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Πάγια μας θέση είναι όπως δικαίωμα ψήφου στις Πρυτανικές Εκλογές έχει όλο το ΔΠ είτε κατέχει μόνιμη οργανική θέση είτε θέση με σύμβαση, καθώς και η αύξηση του ποσοστού συμμετοχής  με απευθείας ψήφο και όχι μέσω εκλεκτόρων. Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Πρυτανείας θα κινηθούμε άμεσα σε όλα τα επίπεδα για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Το ΔΣ της  ΕΔΙΠΠΑΚ με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που το διακατέχει, επεδίωξε και είχε συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους. Σκοπός των συναντήσεων δεν ήταν μόνο για να ακούσουμε τις θέσεις των υποψηφίων, αλλά και για να τους μεταφέρουμε τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ΔΠ. Διαφάνηκε ότι πολλά από αυτά δεν ήταν εις γνώση των υποψηφίων. Θεωρούμε ότι οι συναντήσεις αυτές βοήθησαν τα μέγιστα στο να κατανοήσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα που απασχολούν το ΔΠ, ώστε την επαύριον των εκλογών ανεξαρτήτως αποτελέσματος να είμαστε όλοι έτοιμοι να εργασθούμε άμεσα για την επίλυση τους.

Όλοι οι υποψήφιοι επέδειξαν αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητα ανάληψης των δύσκολων καθηκόντων που θα επωμισθούν σε περίπτωση εκλογής τους.

Καλούμε όλα τα μέλη μας που έχουν δικαίωμα ψήφου, όπως αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου συμμετάσχουν στις εκλογές ψηφίζοντας τους υποψηφίους της επιλογής τους.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

 

Read More »

Πρυτανικές Εκλογές 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας ενημερώνουμε ότι στην παρούσα φάση και παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για αλλαγή της ισχύουσας Νομοθεσίας του ΠΚ, δεν κατέστη δυνατή η αύξηση του ποσοστού του Διοικητικού Προσωπικού.

Ωστόσο, μετά από συνεχείς προσπάθειες της ΕΔΙΠΠΑΚ για αλλαγή των υφιστάμενων κανόνων που αφορούν τον τρόπο συμμετοχής του Διοικητικού Προσωπικού στις εκλογές για ανάδειξη Πρυτανείας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε καταλήξει σε συμφωνία τόσο με τη Διεύθυνση του ΠΚ, όσο και με τις άλλες Συντεχνίες για απευθείας ψηφοφορία των δικαιούχων μελών του  Διοικητικού Προσωπικού και όχι μέσω εκλεκτόρων.

Η τελική απόφαση θα παρθεί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, και ακολούθως θα προωθηθεί στη Σύγκλητο για επικύρωση. Ως εκ τούτου, σας καλούμε όπως παρευρεθείτε στη Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα επεξηγηθεί και η όλη διαδικασία των εκλογών.

Για το συγκεκριμένο θέμα γίνεται ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχουμε με τους υποψηφίους για τις θέσεις της Πρυτανείας.

Μετά το πέρας των Πρυτανικών Εκλογών η ΕΔΙΠΠΑΚ θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες για οριστική επίλυση του θέματος της καθολικής συμμετοχής και αύξησης του ποσοστού του Διοικητικού Προσωπικού στις Πρυτανικές Εκλογές.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων-09/18

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Σεπτέμβριο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Νεοκλέους Γεωργία
 2. Γεωργίου Κυριάκος

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως τον Αύγουστο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοου­μένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιό­δου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων-08/18

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Αύγουστο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Σκορδή Κυριάκου Χρυστάλλα
 2. Κυπριανού Χριστίνα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως τον Ιούλιο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοου­μένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιό­δου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων-Ιούλιος 2018

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Ιούλιο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Λεωνίδου Κούλλα
 2. Σωφρονίου Σταυρούλα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως τον Ιούνιο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοου­μένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιό­δου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Waterworld Waterpark

Αγαπητά μέλη,

Για ακόμη μια χρονιά το WaterWorld Waterpark στην Αγία Νάπα προσφέρει έκπτωση στο εισιτήριο για όλα τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ. Συγκεκριμένα, τα μέλη της Συντεχνίας μπορούν να επωφελούνται έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου καθημερινά, κατόπιν επίδειξης της κάρτας μέλους της ΕΔΙΠΠΑΚ, σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα:

ΟΡΟΙ

– Δεν επιτρέπεται η μεταφορά φαγητού, ποτού ή γυάλινης φιάλης εντός του Υδροπάρκου.

– Η προσφορά ισχύει για την καλοκαιρινή περίοδο 2018.

– Η προσφορά ισχύει για τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ κατόπιν επίδειξης της κάρτας της Συντεχνίας και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Read More »

Fasouri Waterpark

Αγαπητά μας μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη συνεργασία μας με το Fasouri Watermania-Waterpark στη Λεμεσό, το οποίο μας προσφέρει τις ακόλουθες προνομιακές τιμές εισόδου:

 • €16.00 ανά άτομο ηλικίας 12 ετών και άνω
 • €10.00 ανά παιδί, ηλικίας 3 έως 11 ετών
 • Ελεύθερη είσοδος για παιδιά μέχρι 2 ετών

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν με τους ακόλουθους όρους:

 • Τα μέλη θα πρέπει να παρουσιάσουν στο ταμείο την κάρτα μέλους της ΕΔΙΠΠΑΚ
 • Η προσφορά ισχύει για τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ, συζύγους και παιδιά.
 • Οι τιμές δεν μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή για την πραγματοποίηση πάρτι εντός του υδροπάρκου.
 • Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2018.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

 

Read More »

Διαμερίσματα – Καλοκαίρι 2018

Αγαπητά μας μέλη,

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κλήρωσης και παραχώρησης των Εξοχικών Διαμερισμάτων, παραμένει αριθμός περιόδων για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα διαμερίσματα (Στούντιο και ενός υπνοδωματίου).

Η διαδικασία παραχώρησης των διαθέσιμων διαμερισμάτων έχει ως ακολού­θως:

 • Η παραχώρηση των διαμερισμάτων θα γίνεται με προτεραιότητα υποβολής της αίτησης από αύριο Παρασκευή 8/6/2018.
 • Η κράτηση θα επιβεβαιώνεται με την ολοκλήρωση της πληρωμής εντός 2 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης.
 • Η παραχώρηση των διαμερισμάτων θα γίνεται μόνο για συγκεκριμένες πε­ριόδους (3ήμερα και 4ήμερα)
 • Το κάθε μέλος μπορεί να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση για όσες περιόδους επιθυμεί (διαδοχικές και μη).
 • Οι πολύτεκνοι δικαιούνται στην αίτησή τους για διαμονή σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, όπως αιτηθούν και το studio το οποίο παραχωρείται στη μισή τιμή.
 • Το έντυπο αίτησης θα αποστέλλεται ΜΟΝΟ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρο­μείου στο edippak-secretary@ucy.ac.cy.

Όλα τα μέλη μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τις διαθέσιμες περιό­δους στην ιστοσελίδα της ΕΔΙΠΠΑΚ στον ακόλουθο Πίνακα Κενών Διαμερισμάτων.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »