ΕΔΙΠΠΑΚ

From the blog

Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση

Αγαπητά μας μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε για τη Γενική Συνέλευση της ΕΔΙΠΠΑΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Πέμπτη 07 Μαρτίου 2019, στις 12:00μμ.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει ως ακολούθως:

· Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2017-2019

· Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων / Διορισμός Ελεγκτή

· Ενημέρωση για το Σωματείο Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ / Εκλογή μελών ΔΣ Σωματείου

· Διορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για εκλογές ΔΣ ΕΔΙΠΠΑΚ

· Ανοικτή Συζήτηση

· Εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ

Το καταστατικό του Σωματείου Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ (ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ) προνοεί την εκλογή τριών μελών της Συντεχνίας για συμμετοχή στο εφταμελές Συμβούλιο του ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ. Ως εκ τούτου θα ζητηθεί από τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ όπως υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του Σωματείου θα προέρχονται από το νέο ΔΣ της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Αναφορικά με τις εκλογές, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχουν υποβληθεί ενστάσεις στις υποψηφιότητες και ο τελικός πίνακας των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ έχει ως εξής:

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ (Θητεία 2019 – 2021) 

Ο μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τους επτά (7). Τα μέλη σημειώνουν τις προτιμήσεις τους τοποθετώντας (+), ή (×), ή (√) δίπλα από το όνομα του υποψηφίου ή των υποψηφίων της επιλογής τους.

Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 03/2019

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Μάρτιο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

1. Κλόκκαρη Έλενα

2. Κελβέρη Μαρία

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Φεβρουάριο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

Read More »

Εκπτωτικά Κουπόνια από τα PRiVE SPORtS

Αγαπητά μας μέλη,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για την παραχώρηση κουπονιών με 20% έκπτωση από την σειρά καταστημάτων αθλητικών ειδών «PRiVE SPORtS».

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να επωφεληθούν της έκπτωσης, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ (Αίθουσα Β102, Κτήριο Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης) για την παραχώρηση του κουπονιού, καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 14:00.

Εάν υπάρχουν μέλη που έχουν αξιοποιήσει ήδη το κουπόνι μπορούν να παραλάβουν ακόμη ένα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που προσφέρονται και την τοποθεσία των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο PRiVE SPORtS.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 12/2019

Αγαπητά μας μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Δεκέμβριο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

  1. Ρούσου Αντιγόνη
  2. Χατζημηνά Μάρω

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Νοέμβριο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Εισιτήρια Θεατρικής Παράστασης

Αγαπητά μας μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι έχετε υποβάλει αίτηση παραχώρησης εισιτηρίων για τη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ», θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ (Γραφείο Β102, Κτήριο Συμ­βουλίου Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης) από αύριο Πέμπτη, 28 Νοεμβρί­ου 2019, στις 08:30 (και όχι από τις 27/11/2019 όπως ήταν το αρχικό μήνυμα) έως και την Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019, στις 14:00.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια έχουν προπληρωθεί και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή επιστροφής χρημάτων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Read More »

Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη

Αγαπητά μας μέλη,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι φέτος η Συντεχνία μας δεν θα  λάβει μέρος στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, καθώς η διοργανώτρια εται­ρεία αποφάσισε πως δεν θα παραχωρούνται εισιτήρια σε οργανωμένα σύνολα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Read More »

Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ

Αγαπητά μας μέλη,

Η ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση:

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:30.

Η τιμή εισόδου είναι €15, η επιχορηγημένη τιμή είναι €7.50 και το κάθε μέλος δικαιούται δύο (2) εισιτήρια.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι 20 Νοεμβρίου στις 13:00 και να διευθετήσουν την παραλαβή των εισιτηρίων τους, από την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 στις 08:30 μέχρι και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 14:00. Η επιλογή των θέσεων θα γίνεται από το μέλος με την παραλαβή των εισιτηρίων.

Θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση τη δήλωση συμμετοχής στις χρονικές περιόδους που αναφέρονται πιο πάνω.

Θα ενημερωθούν μόνο τα μέλη που δεν θα εγκριθεί η δήλωσή τους λόγω εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνονται δεκτές λόγω του ότι η ΕΔΙΠΠΑΚ θα προπληρώσει τα εισιτήρια.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

 

Read More »

Καταστατικό ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητά μας μέλη,

 

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ (ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 05/11/2019, σας ενημερώνουμε ότι το καταστατικό του Σωματείου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΔΙΠΠΑΚ στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Σωματείο Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 11/2019

Αγαπητά μας μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Νοέμβριο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

  1. Χαραλάμπους Αναστασία
  2. Σωτηρίου Γεωργία

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως τον Οκτώβριο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Γενική Συνέλευση Μελών ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητά μας μέλη,

Σας καλούμε στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30, στην αίθουσα Β108, κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ (ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ) έχει δημιουργηθεί για σκοπούς μεταφοράς όλων των περιουσιακών στοιχείων (διαμερίσματα και τραπεζικές καταθέσεις) της Συντεχνίας σε περίπτωση διαλύσεως της.

Η παρουσία σας είναι σημαντική στη Γενική Συνέλευση, εφόσον θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των μελών της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Μέλη του ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ είναι όλα τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ, χωρίς κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Παρακαλείστε όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη ενημέρωση των άμεσα Προϊσταμένων σας, καθώς και των Προϊσταμένων της οργανωτικής οντότητας στην οποία ανήκετε.

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης έχει δοθεί άδεια από τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών, κύριο Γεώργιο Λαμπριανού.

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 10/2019

Αγαπητά μας μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Οκτώβριο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

  1. Ιάσονος Αγγέλα
  2. Σωφρονίου Σωφρόνιος

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Σεπτέμβριο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Πρόοδος διαδικασίας λήψης νομικών μέτρων

Αγαπητά μας μέλη,

 

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη των δικογράφων από το νομικό μας σύμβουλο. Στις 9 Σεπτεμβρίου καταχωρήθηκαν στο Πρωτοκολλητείο του Διοικητικού Δικαστηρίου οι προσφυγές στη βάση του τελευταίου αποκόμματος μισθοδοσίας εκ μέρους και των 122 προσφευγόντων που έδωσαν τη σχετική συγκατάθεση. Έχουν καταχωρηθεί 3 ομαδικές προσφυγές κατά των μειώσεων των απολαβών και 3 ομαδικές προσφυγές κατά της μη παραχώρησης προσαυξήσεων και τιμαριθμικών αυξήσεων.

 

Οι προσφυγές που καταχωρήθηκαν έχουν λάβει αριθμούς αναφοράς και ημερομηνία πρώτης εμφάνισης τους (η οποία θα γίνει στην παρουσία του νομικού μας συμβούλου), ενώπιον του Δικαστή για οδηγίες ως ακολούθως:

 

Επίσης οι προσφυγές έχουν επιδοθεί και στο Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου στις 25 Σεπτεμβρίου.

Περί τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει από το Δικαστήριο η εξέταση της έφεσης, όπως αυτή έχει κατατεθεί από την Κυβέρνηση.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »