ΕΔΙΠΠΑΚ

From the blog

Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση

Αγαπητά μας μέλη,

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 στις 12:00μμ,

στην αίθουσα διαλέξεων Β108 του κτηρίου

Συμβουλίου Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης

Το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 1. Απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΙΠΠΑΚ για τη διετία 2017-2019
 2. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων / Διορισμό Ελεγκτή
 3. Ανοικτή συζήτηση
 4. Εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ

Απευθύνουμε έκκληση  προς όλους ανεξαιρέτως τους συνάδελφους που έχουν νέες ιδέες και κυρίως διάθεση για την προώθηση και διεκδίκηση των αιτημάτων μας, όπως υποβάλουν την υποψηφιότητα τους για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ. Η ανιδιοτελής και αμερόληπτη συνεισφορά στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Πανεπιστημίου είναι καθήκον όλων μας, ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο τη φωνή του Διοικητικού Προσωπικού, η οποία θα πρέπει να είναι ισχυρή και ενωμένη για τη διεκδίκηση δίκαιων λύσεων στα συνεχή και αυξανόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς προς τον Πρόεδρο της ΕΔΙΠΠΑΚ, συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο και αποστέλλοντας το μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση edippak@ucy.ac.cy ή μέσω εσωτερικής αλληλογραφίας, μέχρι και τις  22 Φεβρουαρίου 2019.

Μετά το πέρας  της Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει δεξίωση στον αίθριο χώρο έξω από το κυλικείο του κτηρίου.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης έχει δοθεί σχετική άδεια.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Έντυπο υποβολής υποψηφιότητας για το ΔΣ ΕΔΙΠΠΑΚ-2019

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 02/2019

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Φεβρουάριο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Χατζηγεωργαλλή Ελένη
 2. Χριστοδούλου Γεώργιος

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως τον Ιανουάριο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Ψυχαγωγικό Διήμερο ΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΔΙΠΠΑΚ, στο πλαί­σιο της κοινωνικής της δράσης διοργανώνει Ψυχαγωγικό Διήμερο,  στο ξενο­δοχείο Atlantica Aeneas Resort & Spa στην Αγία Νάπα, το Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου 2019.

Το διήμερο θα συμβάλει στην ανάπτυξη κλίματος συναδελφοσύνης, αφού προ­σφέρει μια μοναδική ευκαιρία ξεκούρασης και διασκέδασης, σε ένα όμορφο οι­κογενειακό και συναδελφικό περιβάλλον, μακριά από τις σκοτούρες της καθη­μερινότητας.

Η ΕΔΙΠΠΑΚ έχει εξασφαλίσει προσφορά με ημιδιατροφή (δείπνο) για συνολι­κά 80 δωμάτια. Αναλυτικά οι τιμές στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Οι προσφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ένα βράδυ διανυκτέρευση (check-in 14:00 το Σάββατο 23/2, check-out 12:00 την Κυριακή 24/2).

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2

 • Δείπνο (19:00-21:30)
 • Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα για ενήλικες στο ξενοδοχείο (21:30-00:00)
 • Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα για παιδιά, το οποίο θα περιλαμβάνει παιχνίδια, χορό και διαγωνισμούς  (21:30-23:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2

 • Πρόγευμα (7:30-10:00)
 • Τόμπολα (10:30-12:00) σε αίθουσα του ξενοδοχείου

Επιχορήγηση

€70 / ανά δωμάτιο / ανά μέλος

Για οικογένειες με δύο μέλη στην ΕΔΙΠΠΑΚ, θα υπάρχει επιπρόσθετη επι­χορήγηση €35.

Το υπόλοιπο του ποσού για κάθε δωμάτιο θα καταβάλλεται στη Γραμματεία της ΕΔΙΠΠΑΚ, στο γραφείο Β102, του Κτηρίου Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης».

Δηλώσεις συμμετοχής

Συμπληρώστε και αποστείλετε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: edippak-secretary@ucy.ac.cy

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές από τις 25 Ιανουαρίου 2019 μέ­χρι και τις 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 14:00 ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέ­σιμων δωματίων. Θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση τη χρονική σειρά υποβο­λής των δηλώσεων συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι για να θεωρείται έγκυρη η κράτησή σας, θα πρέπει ε­ντός πέντε ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησής σας, να πλη­ρώσετε το υπόλοιπο του ποσού που σας αναλογεί. Τελευταία μέρα πλη­ρωμής θεωρείται η 12η Φεβρουαρίου 2019.

Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13 Φε­βρουαρίου 2019.

Κατά την προσέλευση στο ξενοδοχείο, τα μέλη θα πρέπει να παρουσιάζουν την κάρτα μέλους της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

ΤΙΜΕΣ 2019 

Δήλωση συμμετοχής στο Ψυχαγωγικό Διήμερο της ΕΔΙΠΠΑΚ 2019

Read More »

Δώρα Κλήρωσης Γεύματος

Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα ΕΔΙΠΠΑΚ 2019 – Δώρα κλήρωσης

Αγαπητά μας μέλη,

Σε συνέχεια του Γεύματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 με μεγάλη επιτυχία, σας ενημερώνουμε ότι οι ακόλουθοι αριθμοί που κληρώθηκαν, δεν έχουν παραλάβει τα αντίστοιχα δώρα:

Παρακαλούνται οι κάτοχοι των παραπάνω τυχερών λαχνών όπως επικοινωνήσουν με το γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ, ext. 4440, για παραχώρηση του δώρου τους. Τονίζουμε ότι για να σας παραχωρηθεί το δώρο, θα πρέπει να παρουσιάσετε το λαχνό σας. Σε περίπτωση που κάποιο από τα δώρα δεν παραληφθεί μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, τότε θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση και θα δοθεί σε άλλο μέλος.

Παρακαλείται ο τυχερός λαχνός 186, ο οποίος έχει παραλάβει δώρο για «Δείπνο για δύο άτομα στην Ταβέρνα Ταμπλιός στην Αθηαίνου», όπως επικοινωνήσει με το γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ για περισσότερες λεπτομέρειες και την παράδοση της απαιτούμενης κάρτας της Ταβέρνας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

 

Read More »

Παιδική Θεατρική Παράσταση

Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Η ΕΔΙΠΠΑΚ προσκαλεί τα μέλη της να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση:

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

στο Σατιρικό Θέατρο

την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30

Η επιχορηγημένη τιμή εισιτηρίου ανά άτομο (παιδί ή ενήλικας) είναι  €4. Το κάθε μέλος δικαιούται μέχρι  4 επιχορηγημένα εισιτήρια.

Για δήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε και αποστείλετε το συνημμένο έντυπο συμμετοχής στο edippak-secretary@ucy.ac.cy, από σήμερα Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από το γραφείο της ΕΔΙΠΠΑΚ, Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» (αρ. γραφείου Β102, τηλ. 4440), μεταξύ των ωρών 9:00-13:30 καθημερινά, από σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019. Η επιλογή των θέσεων θα γίνεται από το μέλος με την παραλαβή των εισιτηρίων.

Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο link:

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για Παιδικό Θέατρο

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 01/2019

Κλήρωση για τα εξοχικά διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Ιανουάριο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Αβρααμίδου Χριστίνα
 2. Ευσταθίου Χριστίνα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Δεκέμβριο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

 

Read More »

Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα

Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα ΕΔΙΠΠΑΚ 2019

Αγαπητά μας μέλη,

Χρόνια Πολλά, ευλογημένο και δημιουργικό το 2019.

Η ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στο ετήσιο Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα που διοργανώνει για όλα τα μέλη της, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 13:00, στο Κτήμα Κουσιουμή, στην περιοχή Χαλεπιανές. Το γεύμα θα είναι πλήρως επιχορηγημένο από την ΕΔΙΠΠΑΚ.

Για σκοπούς προγραμματισμού, παρακαλείστε όπως δηλώσετε συμμετοχή, στέλλοντας την αίτησή σας μέσω email, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2019, στην πιο κάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

edippak-secretary@ucy.ac.cy

Σχετική άδεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης έχει δοθεί από τον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών, κύριο Γεώργιο Λαμπριανού για τις ώρες 13:00 έως 15:00.

Παρακαλούνται τα μέλη που θα παραστούν στο γεύμα της ΕΔΙΠΠΑΚ όπως ωρομετρηθούν κατά την αποχώρησή τους στις 13:00, είτε στους καρτοδέκτες είτε μέσω της IP τηλεφωνίας.

Στη συνέχεια να ενημερώσουν το Σύστημα Αυτοεξυπηρέτησης της ΥΑΔ με την καταχώρηση «άδεια με έγκριση προϊσταμένου» από τις 13:00 μέχρι τις 15:00. Η διευθέτηση έχει γίνει μετά από συνεννόηση με την Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ,

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Δήλωση συμμετοχής Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα 2019

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 12/2018

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Δεκέμβριο 2018, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

 1. Μουσένα Άννα
 2. Τουλούπη Αντρούλλα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Νοέμβριο 2019 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Read More »

Ανάδειξη Εκπροσώπου ΔΠ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τη συνάδελφο Σπυρούλλα Σοφοκλέους, για την ανάδειξη της χωρίς ανθυποψήφιο στη θέση του Εκπροσώπου του Διοικητικού Προσωπικού στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Της ευχόμαστε καλή δύναμη και είμαστε βέβαιοι πως με την ικανότητα, την αντικειμενικότητα και τον επαγγελματισμό της θα έχει μία άκρως παραγωγική θητεία φέρνοντας εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο το οποίο καλείται να επιτελέσει.

Η ΕΔΙΠΠΑΚ θα συνεχίσει τον αγώνα για προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων  των μελών της. Ευελπιστούμε όπως αυτή η προσπάθεια ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο με την εκλογή της αγαπητής μας συναδέλφου Σπυρούλλας Σοφοκλέους.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον απερχόμενο Εκπρόσωπο Διοικητικού Προσωπικού, κ. Χρίστο Χαραλάμπους, τόσο για την πολύ σημαντική του συνεισφορά στα θέματα που αφορούν στο Διοικητικό Προσωπικό όσο και για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

 

Read More »