ΕΔΙΠΠΑΚ

From the blog

Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση

Αγαπητά μας μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε για τη Γενική Συνέλευση της ΕΔΙΠΠΑΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Πέμπτη 07 Μαρτίου 2019, στις 12:00μμ.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει ως ακολούθως:

· Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2017-2019

· Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων / Διορισμός Ελεγκτή

· Ενημέρωση για το Σωματείο Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ / Εκλογή μελών ΔΣ Σωματείου

· Διορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για εκλογές ΔΣ ΕΔΙΠΠΑΚ

· Ανοικτή Συζήτηση

· Εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ

Το καταστατικό του Σωματείου Ευημερίας Μελών ΕΔΙΠΠΑΚ (ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ) προνοεί την εκλογή τριών μελών της Συντεχνίας για συμμετοχή στο εφταμελές Συμβούλιο του ΣΕΜΕΔΙΠΠΑΚ. Ως εκ τούτου θα ζητηθεί από τα μέλη της ΕΔΙΠΠΑΚ όπως υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του Σωματείου θα προέρχονται από το νέο ΔΣ της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Αναφορικά με τις εκλογές, σας ενημερώνουμε ότι δεν έχουν υποβληθεί ενστάσεις στις υποψηφιότητες και ο τελικός πίνακας των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ έχει ως εξής:

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ (Θητεία 2019 – 2021) 

Ο μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τους επτά (7). Τα μέλη σημειώνουν τις προτιμήσεις τους τοποθετώντας (+), ή (×), ή (√) δίπλα από το όνομα του υποψηφίου ή των υποψηφίων της επιλογής τους.

Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 03/2019

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Μάρτιο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

1. Κλόκκαρη Έλενα

2. Κελβέρη Μαρία

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Φεβρουάριο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

Read More »

Διαμερίσματα ΕΔΙΠΠΑΚ Καλοκαίρι 2019

Αγαπητά μας μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 15/4/2019 αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση των εξοχικών διαμερισμάτων της ΕΔΙΠΠΑΚ στον Πρωταρά για την καλοκαιρινή περίοδο 2019 (31/5/2019 – 2/9/2019).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

· Η παραχώρηση των διαμερισμάτων για την καλοκαιρινή περίοδο (31/5/2019 – 02/09/2019), θα γίνεται με κλήρωση.

· Για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένο το «έντυπο 1» μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο edippak-secretary@ucy.ac.cy μέχρι την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 και ώρα 2:30 μ.μ., (δήλωση προτίμησης μέχρι 4 επιλογές).

· Η παραχώρηση των διαμερισμάτων θα γίνεται μόνο για συγκεκριμένες περιόδους (3ήμερα και 4ήμερα).

· Προτεραιότητα θα δοθεί σε μέλη τα οποία δεν έχουν κληρωθεί την καλοκαιρινή περίοδο των δύο (2) προηγούμενων ετών.

· Η κλήρωση, στην οποία μπορείτε να παραστείτε εάν το επιθυμείτε, θα διεξαχθεί την Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 στις 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΕΔΙΠΠΑΚ (Κτήριο Συμβουλίου Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», Αίθουσα Β102).

· Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η διευθέτηση της πληρωμής θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 και ώρα 2:00 μ.μ.

· Σε περίπτωση μη αποδοχής/πληρωμής, το διαμέρισμα θα παραχωρείται στους επιλαχόντες κατά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα διαμερίσματα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΔΙΠΠΑΚ στον ακόλουθο σύνδεσμο Εξοχικά Διαμερίσματα ΕΔΙΠΠΑΚ.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

Read More »

Κλήρωση Διαμερισμάτων 04/2019

Αγαπητά μέλη,

Η Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ) ενημερώνει ότι για το μήνα Απρίλιο 2019, έχουν κληρωθεί τα ακόλουθα μέλη για δωρεάν διαμονή στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ:

1. Χαραλάμπους Χάρης

2. Ανδρέου Εμμανουέλλα

Οι τυχεροί του κάθε μήνα κερδίζουν δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα της ΕΔΙΠΠΑΚ με δυνατότητα να διαμείνουν στα διαμερίσματα οποιαδήποτε περίοδο επιθυμούν (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) έως το Μάρτιο 2020 (εξαιρείται η καλοκαιρινή περίοδος, 1η Μαΐου έως 30 Σεπτεμβρίου).  Το μέλος δύναται να αξιοποιήσει τα διαμερίσματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο νοουμένου ότι θα κρατήσει το διαμέρισμα για δύο επιπλέον βράδια και η αίτηση θα υποβληθεί δύο εργάσιμες μέρες πριν την έναρξη της ενοικιασθείσας περιόδου.

Διαχειριστική Επιτροπή Διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ (ΔΕΔΕ)

Read More »

Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων

Αγαπητά μας μέλη,

Σας προσκαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην Επιτροπή Κοινωνικών Δραστηριοτήτων.

Στόχος της επιτροπής είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων, με σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελών της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Συνάδελφοι με νέες ιδέες, ενέργεια και διάθεση που ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να ενισχύσουν την επιτροπή, παρακαλούνται όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση edippak-secretary@ucy.ac.cy μέχρι την Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλαδικές Επιτροπές 2019-2021

Αγαπητά μας μέλη,

Σας ενημερώνουμε στις 21 και 22 Μαρτίου 2019, είχαν διεξαχθεί οι Κλαδικές Συνελεύσεις για την ανάδειξη των νέων Κλαδικών Επιτροπών της ΕΔΙΠΠΑΚ για τη διετία 2019-2021. Οι Κλαδικές Επιτροπές καταρτίστηκαν σε σώμα ως ακολούθως:

1) Κλαδική 1 – Κλίμακες πρόσληψης Α8 και πάνω, στις οποίες ανήκουν οι Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, όλες οι βαθμίδες των Λειτουργών, Μηχανικών, Λογιστών, Εσωτερικών Ελεγκτών που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πρόεδρος: Μάριος Κωνσταντίνου, Τμήμα Φυσικής

Αντιπρόεδρος: Χάρης Μιλητός, ΥΠΕ

Γραμματέας: Αντώνης Αντωνίου, ΗΜΜΥ

Μέλος: Δέσποινα Λάμπρου, Βιβλιοθήκη

Μέλος: Κάππελος Καλλής, ΣΑΕ

2) Κλαδική 2 – Κλίμακες πρόσληψης Α2-Α5-Α7, Α4-Α7, Α5-Α7, Α5-Α7-Α8, στις οποίες ανήκουν όλες οι βαθμίδες Βοηθών Λειτουργών Πανεπιστημίου, όλες οι βαθμίδες Λογιστικών Λειτουργών, όλες οι βαθμίδες Βοηθών Βιβλιοθήκης, οι Τεχνικοί Μηχανικοί απόφοιτοι ΑΤΙ/ΤΕΙ ή ισότιμου ιδρύματος, οι Τεχνικοί ή άλλες ειδικότητες απόφοιτοι μέσης εκπαίδευσης.

Πρόεδρος: Χαρούλα Δημητρίου Πέτρου, Βιβλιοθήκη

Αντιπρόεδρος: Μάριος Τομάζου, ΗΜΜΥ

Γραμματέας: Χριστόφορος Χατζηπολλάς, ΤΥ

Μέλος: Αλεξία Λουκά, Βιβλιοθήκη

Μέλος: Πάνη Μαρκίδου, ΟΥ

3) Κλαδική 3 – Κλίμακες πρόσληψης Α1-Α2-Α5, Α2-Α5-Α7, στις οποίες ανήκουν όλες οι βαθμίδες γραφέων, βοηθών γραφείου και τηλεφωνητών/τριών.

Πρόεδρος: Αγγέλα Κυριάκου, ΤΥ

Αντιπρόεδρος: Στυλιάνα Ηλία, ΤΥ

Γραμματέας: Αθηνούλα Σοφοκλέους, Τμήμα Βιολογίας

Μέλος: Θέκλα Κωνσταντίνου, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών

Μέλος: Βασιλική Δημητρίου, ΤΥ

4) Κλαδική 4 – Κλίμακες πρόσληψης Ε ή Π στις οποίες ανήκουν όλοι οι ωρομίσθιοι όλων των ειδικοτήτων.

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Καρακούσιης, ΤΥ

Αντιπρόεδρος: Αργύρης Χατζηνικολάου, ΥΑΔ

Γραμματέας: Γιαννάκης Κέστωρας, ΤΥ

Μέλος: Δώρα Φοίβου, ΥΑΔ

Μέλος: Κυριάκος Σφογγαράς, ΤΥ

5) Κλαδική 5 – Όλοι οι Συμβασιούχοι του Πανεπιστημίου ανεξαρτήτως βαθμίδας, κλίμακας εισδοχής ή διάρκεια σύμβασης.

Πρόεδρος: Εύα Λοΐζου, ΠΜΜΠ

Αντιπρόεδρος: Έλενα Γεωργίου, ΥΣΦΜ

Γραμματέας: Κατερίνα Μασούρη, Τμήμα Φυσικής

Μέλος: Άντρη Γιάγκου, ΥΑΔ

Μέλος: Νίκη Σοφοκλέους, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών

Οι πρόεδροι των Κλαδικών Επιτροπών θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΔΙΠΠΑΚ.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Προκηρύξεις Νέων Θέσεων Προαγωγής

Αγαπητά μας μέλη,

Σε συνέχεια των πρόσφατων  προκηρύξεων των δύο θέσεων προαγωγής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λειτουργού Α’ και  Γραμματειακού Λειτουργού και μετά από παράπονα που υποβλήθηκαν  από συναδέλφους, προχωρήσαμε σε  περαιτέρω διερεύνηση του θέματος και σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

· Αναφορικά με την απαραίτητη εμπειρία που απαιτείται για διεκδίκηση θέσης προαγωγής στη Δημόσια Υπηρεσία και Νομικά πρόσωπα  Δημοσίου Δικαίου, εφαρμόζεται η σχετική πρόνοια στη Νομοθεσία για παγοποίηση των προσαυξήσεων Ν192(1)/2011, Άρθρο 4(2), η οποία επισυνάπτεται για ενημέρωσή σας, με βάση την οποία ο υπάλληλος διατηρεί την ανελιξιμότητα του ως να μην ετύγχανε εφαρμογής η μη παραχώρηση προσαύξησης που ορίζεται στο άρθρο 3 του υπό αναφορά Νόμου.

· Η πιο πάνω νομοθεσία υπερισχύει της σχετικής πρόνοιας που υπήρχε σε παλαιότερα σχέδια υπηρεσίας για τη θέση του Γραμματειακού Λειτουργού, σύμφωνα με την οποία απαιτείτο οι υποψήφιοι κατά την ημερομηνία προκήρυξης της θέσης προαγωγής τουλάχιστο να υπηρετούν στην κλίμακα Α7.

· Σε έρευνα που έχουμε διεξάγει  εντοπίσαμε  ήδη τρία Σχέδια Υπηρεσίας (παρατίθενται πιο κάτω) στα οποία δεν περιλαμβάνεται η πρόνοια για  υπηρεσία στην κλίμακα Α7, αλλά απαιτείται μόνο η συνολική πείρα/υπηρεσία στη θέση Γενικού Γραφέα ή Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού.

Συγκεκριμένα επισυνάπτονται τα Σχέδια Υπηρεσίας θέσης Γραμματειακού Λειτουργού στους ακόλουθους Οργανισμούς, οι οποίοι ως προς τη νομική τους υπόσταση και διοίκηση, μοιάζουν με το Πανεπιστήμιο Κύπρου:

1. Αγροτικών Πληρωμών

2. Ασφάλισης Υγείας

3. Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

· Η πιο πάνω πρόνοια ισχύει για όλες τις θέσεις προαγωγής που θα ακολουθήσουν και θα  αφορούν στις συνδυασμένες κλίμακες Α2-Α5-Α7, ή άλλες θέσεις για τις οποίες πέραν της συνολικής εμπειρίας απαιτείτο παλαιότερα επιπρόσθετη υπηρεσία σε συγκεκριμένη κλίμακα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ με τη σοβαρότητα και την εντιμότητα που το διακρίνει, εργάζεται υπεύθυνα και μακριά από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα για το καλώς νοούμενο συμφέρον του προσωπικού, διαφυλάττοντας με κάθε τρόπο την ίση μεταχείριση των μελών, με σκοπό τη διαχρονική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους αλλά και την προάσπιση των συμφερόντων τους  ως Διοικητικού Προσωπικού του ΠΚ.

Στα πιο πάνω πλαίσια κινηθήκαμε και στην περίπτωση των Σχεδίων Υπηρεσίας και κατ’ επέκταση των θέσεων προαγωγής, καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες με τεκμηριωμένα επιχειρήματα αλλά και εξειδικευμένες νομικές γνωματεύσεις, όπου χρειάστηκε, ώστε να πείσουμε τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου να εγκαταλείψει τις θέσεις της, τις οποίες υποστήριζε με ιδιαίτερο ζήλο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα είχαν στο προσωπικό.

Συγκεκριμένα, πετύχαμε αφενός την ακύρωση των σχεδιασμών της Διοίκησης για διεξαγωγή τριών γύρων γραπτών προκριματικών εξετάσεων, και αφετέρου την τήρηση της Νομοθεσίας για τις προαγωγές,  η οποία βασίζεται στα τρία κριτήρια (Αξία, Προσόντα, Αρχαιότητα).

Επιπρόσθετα, πετύχαμε  την προκήρυξη της κάθε προαγωγής σε συγκεκριμένη θέση με βάση τις ανάγκες του Οργανισμού και όχι γενικά και αυθαίρετα όπως γινόταν μέχρι σήμερα, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα, τα οποία εκθέτουν διαχρονικά το Πανεπιστήμιο.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις νέες Πρυτανικές Αρχές και ειδικότερα με τον Αρμόδιο για θέματα Διοίκησης, Αντιπρύτανη Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικών και Διοίκησης. 

Δεδομένης της πρόσφατης αλλαγής στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου, με την εκλογή νέας Πρυτανείας, στοχεύουμε στην καλή συνεργασία με τη νέα ηγεσία για προώθηση και επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων που μας απασχολούν ως Διοικητικό Προσωπικό, παρέχοντας στη νέα Πρυτανεία την αναγκαία πίστωσή χρόνου λόγω της πρόσφατης ανάληψής των καθηκόντων της.  Το πιο πάνω ουδόλως επηρεάζει τη δυναμική μας ως προς τη διαχείριση  θεμάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης αλλά και την προσήλωση μας στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Μέλημα μας είναι όλες οι σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο προσωπικό να λαμβάνονται δημοκρατικά μέσα από τα συλλογικά μας όργανα δηλαδή τις Κλαδικές Επιτροπές και τις Γενικές Συνελεύσεις.

Με αυτό τον τρόπο ενεργήσαμε στο παρελθόν και με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε να ενεργούμε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της διαφάνειας, της δίκαιης μεταχείρισης αλλά και της αξιολόγησης του προσωπικού, ανεξαρτήτως σκοπιμοτήτων και προσωπικών συμφερόντων.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Κλαδικές Συνελεύσεις ΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητά μας μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στις Κλαδικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Β109, του Κτηρίου Συμβουλίου Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

21 Μαρτίου 2019

08:15-09:15: Κλαδική ΚΛ2

09:30-10:30: Κλαδική ΚΛ3

10:45-11:45: Κλαδική ΚΛ1

22 Μαρτίου 2019

09:30-10:30: Κλαδική ΚΛ5

11:00-12:00: Κλαδική ΚΛ4

Κατά τις πιο πάνω συνελεύσεις θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη των κλαδικών επιτροπών, οι Πρόεδροι των οποίων θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ.

Σύμφωνα με το καταστατικό οι κλαδικές έχουν ως εξής:

Κλαδική Επιτροπή Κλάδου ΚΛ1

Κλίμακες πρόσληψης Α8 και πιο πάνω στις οποίες ανήκουν, οι Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, όλες οι Βαθμίδες των Λειτουργών, Μηχανικών, Λογιστών, Εσωτερικών Ελεγκτών που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κλαδική Επιτροπή Κλάδου ΚΛ2

Κλίμακες πρόσληψης Α2-Α5-Α7, Α4-Α7, Α5-Α7, Α5-Α7-Α8 στις οποίες ανήκουν, όλες οι βαθμίδες Βοηθών Λειτουργών Πανεπιστημίου, όλες οι Βαθμίδες Λογιστικών Λειτουργών, όλες οι βαθμίδες Βοηθών Βιβλιοθήκης, οι Τεχνικοί Μηχανικοί, οι Τεχνικοί απόφοιτοι ΑΤΙ/ΤΕΙ ή ισότιμου ιδρύματος, οι Τεχνικοί ή άλλες ειδικότητες απόφοιτοι μέσης εκπαίδευσης.

Κλαδικές Επιτροπή Κλάδου ΚΛ3

Κλίμακες πρόσληψης Α1-Α2-Α5, Α2-Α5-Α7, στις οποίες ανήκουν όλες οι βαθμίδες γραφέων, βοηθών γραφείου και τηλεφωνητών/τριών.

Κλαδική Επιτροπή Κλάδου ΚΛ4

Κλίμακες πρόσληψης Ε ή Π στις οποίες ανήκουν όλοι οι ωρομίσθιοι όλων των ειδικοτήτων.

Κλαδική Επιτροπή Κλάδου ΚΛ5

Όλοι οι Συμβασιούχοι του Πανεπιστημίου ανεξαρτήτως βαθμίδας, κλίμακας εισδοχής ή διάρκειας σύμβασης.

Σημειώνουμε ότι οι Συμβασιούχοι δύνανται να συμμετέχουν και στις Κλαδικές που αντιστοιχούν στις Κλίμακες Πρόσληψής τους, πέραν της Κλαδικής ΚΛ5.

Για την πραγματοποίηση των Κλαδικών Γενικών Συνελεύσεων έχει δοθεί σχετική  άδεια από τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Καταρτισμός ΔΣ ΕΔΙΠΠΑΚ 2019-2021

Αγαπητά μας μέλη,

Σε συνέχεια της Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης Μελών  ΕΔΙΠΠΑΚ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σας ενημερώνουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την περίοδο 2019-2021, έχει καταρτισθεί σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Σάββας Κωνσταντίνου

Αντιπρόεδρος: Βάσω Παπαπέτρου

Γραμματέας: Πλούταρχος Μιλτιάδου

Βοηθός Γραμματέας: Καλλιόπη Παχουλίδη

Οργανωτικός Γραμματέας: Ανδρέας Ανδρέου

Ταμίας: Έλενα Στεφανή

Μέλος: Αιμίλιος Χατζηπροκόπη

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του στις 07 Απριλίου 2019, μετά και την ολοκλήρωση της θητείας του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι εκλογές  των μελών των πέντε Κλαδικών Επιτροπών, οι πρόεδροι των οποίων θα συμμετέχουν στο ΔΣ της ΕΔΙΠΠΑΚ. Θα ενημερωθείτε σχετικά, ανάλογα με την κλαδική στην οποία  ανήκετε.

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ,  τα οποία δεν έχουν επαναδιεκδικήσει ή επανεκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές, για την ανιδιοτελή και πολύπλευρη τους προσφορά. Τους ευχόμαστε κάθε καλό στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας στο Πανεπιστήμιο αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή γενικότερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στη Συντεχνία.

Παράλληλα, τις ιδιαίτερες μας ευχαριστίες εκφράζουμε και σε όλους όσοι έχετε παραστεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Συντεχνίας μας. Η μαζικότερη παρουσία των τελευταίων ετών είναι η πιο έμπρακτη απόδειξη για το ενδιαφέρον σας και μας δίνει δύναμη και κουράγιο για συνέχιση του δύσκολου έργου που έχουμε αναλάβει, με σκοπό τη διαχρονική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας αλλά και την προάσπιση των συμφερόντων μας ως Διοικητικό Προσωπικό.

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΙΠΠΑΚ

Read More »

Αποτελέσματα εκλογών ΔΣ ΕΔΙΠΠΑΚ

Αγαπητά Μέλη,

Σε συνέχεια της χθεσινής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΔΙΠΠΑΚ σας ενημερώνουμε για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ψήφισαν 198 Μέλη. Έγκυρα: 196 Λευκά: 1 Άκυρα: 1

Έχουν εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο οι:

1. Κωνσταντίνου Σάββας με 155 ψήφους

2. Μιλτιάδου Πλούταρχος με 119 ψήφους

3. Παπαπέτρου Βάσω με 116 ψήφους

4. Παχουλίδη Καλλιόπη με 101 ψήφους

5. Ανδρέου Κ. Ανδρέας με 85 ψήφους

6. Λαζαρίδη Έλενα με 82 ψήφους

7. Χατζηπροκόπη Αιμίλιος με 80 ψήφους

Λόγω ισοψηφίας, η Εφορευτική Επιτροπή προχώρησε σε κλήρο, όπως προ­νοεί το Καταστατικό της Συντεχνίας, για τους υποψήφιους Κωνσταντίνου Μά­ριο και Χατζηπροκόπη Αιμίλιο. Τη θέση πήρε ο Χατζηπροκόπη Αιμίλιος.

Επιλαχόντες για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

· Κωνσταντίνου Μάριος με 80 ψήφους

· Τουμάζου Μάριος με 79 ψήφους

· Λοΐζου Εύα με 72 ψήφους

· Χαραλάμπους Κωνσταντίνος με 61 ψήφους

Με βάση το καταστατικό, τυχόν ενστάσεις εναντίον των αποτελεσμάτων των εκλογών μπορούν να υποβληθούν από τα Μέλη προς την Εφορευτική Επιτρο­πή, νοουμένου ότι θα παραδοθούν σε ένα Μέλος της Κλαδικής Επιτροπής που ανήκουν, μέχρι τις 14:30 σήμερα το αργότερο.  

Αγγελική Τζιόγκουρου

Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής

Read More »