ΟΔΗΓΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ

  ΟΔΗΓΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ

  1. ΑΦΙΞΗ: Οι ενοικιαστές θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του συγκροτήματος ΚΑΜΑ στο τηλέφωνο 23831700 από την προηγούμενη μέρα της άφιξης τους για τη διευθέτηση παραλαβής των κλειδιών τους. Η παραλαβή των κλειδιών θα γίνεται μεταξύ των ωρών 14:00 και 18:00 της προγραμματισμένης ημέρας άφιξης.

  2. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα μέλους στην υποδοχή του συγκροτήματος για να παραλάβουν τα κλειδιά του διαμερίσματός τους.

  3. Ο Χώρος Στάθμευσης των ενοίκων των διαμερισμάτων της ΕΔΙΠΠΑΚ βρίσκεται αριστερά της εισόδου του συγκροτήματος με την αρίθμηση 9, 10 & 11. Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε άλλου χώρου στάθμευσης εντός του συγκροτήματος.

  4. Τα διαμερίσματα θα καθαρίζονται από το συνεργείο του συγκροτήματος πριν την άφιξη των ενοίκων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ενοίκων, δεν θα παρέχεται υπηρεσία καθαρισμού.

  5. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ:

  6. Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου Μέγιστος αριθμός ατόμων 5. Διαθέτει κρεβάτι διπλό, διθέσιο πτυσσόμενο καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι πλάτους 160 εκ. και ένα ράντζο (campbed). Στούντιο Μέγιστος αριθμός ατόμων 3. Διαθέτει 2 κρεβάτια μονά, και ένα ράντζο (camp-bed). Εξοπλισμός Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν καθιστικό, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, μοντέρνα κουζίνα, ψυγείο, πλήρες μπάνιο.

   Σεντόνια και μαξιλαροθήκες θα παρέχονται μόνο για τα κρεβάτια. Θα παρέχονται επίσης και πετσέτες προσώπου/μπάνιουγια 2 άτομα. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να μεριμνήσουν με δική τους ευθύνη για σεντόνια, μαξιλαροθήκες για τον πτυσσόμενο καναπέ και ράντζο, καθώς και για πετσέτες προσώπου/μπάνιου για επιπλέον άτομα . Αν επιθυμούν να τους παραχωρηθούν από το συγκρότημα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο, 24 ώρες πριν την άφιξη τους. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση. Η πληρωμή θα γίνεται απευθείας στον υπεύθυνο του συγκροτήματος.

   Διευκρινίζεται επίσης, ότι οι ενοικιαστές θα πρέπει να μεριμνήσουν για όλα τα αναλώσιμα (χαρτικά, είδη καθαρισμού κλπ).

   Στο συγκρότημα προσφέρεται πρόγευμα (English breakfast) με επιπλέον χρέωση.Στο πρόγευμα δεν συμπεριλαμβάνεται ρόφημα.
   Στο συγκρότημα λειτουργεί κοινόχρηστη πισίνα.

  7. Η χρέωση για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος είναι πρόσθετη και γίνεται με προπληρωμένη κάρτα αξίας €5 & €10 την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Υπεύθυνο στην υποδοχή. Η χρέωση για την κατανάλωση κυμαίνεται και διαμορφώνεται αντίστοιχα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της ΑΗΚ.

  8. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

  9. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να παραδίδουν το διαμέρισμα στην κατάσταση την οποία το παρέλαβαν μαζί με τα κλειδιά στην υποδοχή.Η παράδοση των κλειδιών θα γίνεται μέχρι τις 11:30 πμτης προγραμματισμένης ημέρας αναχώρησης. Η ώρα αναχώρησης θα πρέπει να τηρείται αυστηρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επόμενων ενοίκων.

  10. Οι ενοικιαστές θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις ΟΔΗΓΙΕΣ που θα τους δίδονται από τον υπεύθυνο των διαμερισμάτωνκαι να φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και την εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρισμού. Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τη λειτουργία των διαμερισμάτων θα μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο.

  11. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και διαμονή στα διαμερίσματα κατοικίδιων ζώων, η μεταφορά επίπλων ή άλλου εξοπλισμού εκτός των διαμερισμάτων,το κάπνισμα, καθώς καιτο άναμμα φωτιάς.

  12. Ακυρώσεις με επιστροφές των χρεώσεων είναι αποδεκτές μόνο στην περίπτωση που αυτές γίνουν 10 ημερολογιακές ημέρες τουλάχιστον πριν από την περίοδο της κράτησης.

  13. Ο ένοικος θα βαρύνεται για την αποκατάσταση κακόβουλων ζημιών.

  14. Το κτήριο είναι ασφαλισμένο.Επιβεβαιώνω ότι έλαβα γνώση και αποδέχομαι τις πιο πάνω οδηγίες και όρους.

  15. Επιλέξτε τη Ημερομηνία